اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

26 دقیقه زمان مطالعه
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

غالباً، در هنگام انتقال از یک کیف پول به کیف پول دیگر، تنها زمانی خیال‌مان از بابت نشست مبلغ راحت می‌شود که وجوه در نشانی کیف پول مورد نظر ظاهر شود. اگر این کار به درازا بکشد و پول به حساب ننشیند، کم کم به وحشت می‌افتیم و ترس برمان می‌دارد که وای نه، چه خبر شده؟ چه بلایی سر دارایی من آمده؟

در چنین مواقعی، اولین اقدام این است که بفهمیم آیا تراکنش با موفقیت در بلاکچین ثبت شده است یا خیر. این امر با تعداد تأییدات تراکنش مشخص می شود. هر چه تراکنش تاییدیه‌های بیشتری داشته باشد، احتمال اینکه در بلاکچین نهایی شده باشد بیشتر می‌شود. گاهی اوقات، تراکنش با موفقیت انجام نمی‌شود، و خوب است که دلیلش را بدانید تا مجدداً اشتباه مشابهی را مرتکب نشوید.

همچنین ممکن است بعضی مواقع، به عنوان بخشی از تحقیقات خود در خصوص ارز دیجیتال، بخواهید در مورد یک توکن خاص و استفاده از آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.

امروزه، عملاً هر کسی می‌تواند یک ارز دیجیتال ERC20 تولید کند و تعداد زیادی ارز دیجیتال تقلبی هم ایجاد شده است. با این اوضاع، راه تشخیص کلاه برداری‌ها چیست؟

تمامی این اطلاعات و برخی موارد دیگر در اینترنت با عنوان کاوشگر بلاکچین به صورت عمومی در دسترس است. این صفحات تمام تراکنش‌های روی بلاکچین را ثبت می‌کنند. شما می توانید آن را به عنوان دیدگاهی قابل خوانش برای انسان از آنچه در بلاکچین می گذرد در نظر بگیرید.

این مقاله به بررسی کارهایی که می‌توان در اتراسکن (Etherscan)، جستجوگر بلاکچین محبوب در شبکه‌ی اتریوم، انجام داد، می‌پردازد.

 

اتراسکن چیست؟

اتراسکن یک کاوشگر بلاکچین کاملاً رایگان محبوب برای شبکه‌ی اتریوم است. درواقع اتراسکن یکی از کاوشگرهای پراستفاده‌ی بلاکچین است، زیرا می‌توانید تمام تراکنش‌های ETH و ERC20 را در بلاکچین آن مشاهده کنید.

شما می‌توانید تاریخچه تمامی تراکنش‌های انجام شده بر روی شبکه‌های اتریوم را با استفاده از ابزار رایگان اتراسکن مرور کنید.

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

هدف اتراسکن چیست؟

علاوه بر مشاهده‌ی تراکنش‌ها، می‌توانید اطلاعات مربوط به هر ارز دیجیتال ERC20 را نیز جستجو کنید، یک قرارداد هوشمند را بررسی کرده و با آن تعامل داشته باشید، و توکن‌های سفارشی‌سازی‌شده را برای عرضه و ارائه اضافه کنید.

همچنین خدمات و محصولات متعدد دیگری نیز توسط اتراسکن ارائه شده است. برخی از این خدمات بیشتر برای توسعه دهندگان مفید هستند، در حالی که ابزارهای دیگر ممکن است فقط برای موارد خاص سودمند باشند.

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

چرا باید از اتراسکن استفاده کنیم؟

چرا از اتراسکن استفاده نمی کنیم؟ این سوالی است که باید از خودمان بپرسیم. اتراسکن یکی از با ارزش‌ترین ابزارها برای پیمایش در فضای ارزدیجیتال است.

از اتراسکن می‌توان به طور گسترده برای جستجوی اطلاعات در مورد نشانه‌ها، آدرس‌های قرارداد و حتی ان اف تی (NFT) استفاده کرد. تمام چیزهای مربوط به اتریوم (حداقل برای شبکه‌ی اصلی اتریوم) در اتراسکن یافت می‌شود.

استفاده از اتراسکن شما را قادر می‌کند تا برای بررسی سایر کاوشگران بلاکچین ایده پیدا کنید. برخی از آنها مانند پالیگان (Polygonبایننس اسمارت چین (Binance Smart Chain) و غیره، کپی‌های شبیه فرمت اتریوم هستند.

سایر بلاکچین‌هایی که از سبک مبتنی بر حساب استفاده می‌کنند نیز شباهت‌های زیادی با اتراسکن دارند. اتراسکن یکی از ساده ترین کاوشگران بلاکچین برای مبتدیان است.

 

نحوه‌ی مشاهده‌ تراکنش‌ها در اتراسکن

یکی از کاربردهای پراستفاده‌ی اتراسکن مشاهده‌ی تراکنش‌ها است. بیایید آنچه را که به آن نگاه می کنیم رمزگشایی کنیم:

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

هش تراکنش ( Transaction Hash): هش تراکنش یک شماره‌ی منحصر به فرد برای شناسایی تراکنش است. می‌توانید آن را به عنوان شماره‌ی رسید در نظر بگیرید. این معمول‌ترین اطلاعاتی است که می‌توانید برای پیگیری اتفاقاتی که برای سرمایه‌تان افتاده، درخواست کنید.

 

وضعیت (Status): وضعیت Successful به این معنی است که این تراکنش به طور رسمی به بلاکچین اضافه شده است. اگر وضعیت Failed باشد، احتمالاً وجوه هنوز در آدرس کیف پول اصلی است. خوب است به خاطر داشته باشید که تنها دو گزینه برای تراکنش در بلاکچین وجود دارد. یا در بلاکچین ثبت می شود یا خیر.

با این حال، وضعیت Successful به خودی خود به این معنی نیست که وجوه به طور خودکار به مقصد مورد نظر خود رسیده است. این امکان وجود دارد که این ارزهای دیجیتال در یک شبکه‌ی بلاکچین متفاوت از نشانی کیف پول معامله شده باشند. یک مثال، ارسال ارزهای دیجیتال ماتیک (Matic) به آدرس کیف پول ERC20، اما انجام آن از طریق شبکه‌ی پالیگان است.

 

بلاک (block): این از بلاکی که تراکنش برای اولین بار در آن ثبت شده حکایت دارد. تعداد تأییدها حاکی از این است که چند نسخه از دفتر کل نیز این اطلاعات را در انتهای خود ثبت کرده است.

 

برچسب زمانی (Timestamp): زمانی که تراکنش انجام شده.

 

از (From): آدرس کیف پول مبدا (ارسالی).

 

تعامل با (Interacted With): برای تراکنش‌های ERC20، آدرس قرارداد برای ارز دیجیتال در اینجا ارائه شده است. در ادامه کمی بیشتر در این مورد صحبت خواهیم کرد.

 

ارزهای دیجیتال منتقل شده (Tokens Transferred): در اینجا نمای واضحی از تراکنش‌های انجام شده وجود دارد. آدرس کیف پول ارسال و دریافت، نوع ارزهای دیجیتال درگیر در تراکنش و مبلغ را نشان می دهد.

 

ارزش (Value): این بخش فقط زمانی پر می شود که دارایی درگیر ETH باشد.

 

کارمزد تراکنش (Transaction fee): مبلغی که برای پردازش تراکنش به ماینر پرداخت می شود که معمولاً توسط فرستنده پرداخت می‌شود. کارمزد، مجموع قیمت گس ضربدر پیچیدگی مورد نیاز برای پردازش معامله است.

 

بررسی قیمت گس با اتراسکن

دومین مورد مهم در تراکنش های مرتبط با اتریوم، گس است. در زیر یک تفکیک مختصر از معنای هر یک از این اصطلاحات ارائه شده است.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

قیمت گس: هزینه‌ی ارسال یک تراکنش به ازای هر واحد گس است. توجه داشته باشید که پیچیدگی معامله تعیین کننده‌ی قیمت گس است و نه ارزش معامله.

 

محدودیت و استفاده از گس توسط تراکنش: این فاکتور به حداکثر کارمزدی اشاره دارد که فرستنده مایل است برای معامله هزینه کند. بیشتر اوقات، این عامل توسط نهادی که آدرس کیف پول را ایجاد کرده است، مانند متامسک (MetaMask)، لجر (Ledger) و غیره تعیین می‌شود. 21000 میانگین مبلغ برای تراکنش کیف به کیف است.

یکی از رایج‌ترین دلایل یک تراکنش ناموفق، «بدون گس بودن» است. این مسئله اغلب هنگام تعامل با یک قرارداد هوشمند رخ می‌دهد. به یاد داشته باشید، پیچیدگی آنچه باید اجرا شود، قیمت را بالا می برد. در مواردی از این دست، بهتر است حد مجاز گس بالاتری را تعیین کنید. از نظر ما، 78000 برای اکثر تراکنش های قرارداد هوشمند کفایت می‌کند.

 

هزینه های گس: هزینه‌ای که کاربر حاضر است برای هر واحد گس به صورت ETH بپردازد. همچنین این جایی است که کاربران می‌توانند در مورد اینکه می‌خواهند یک تراکنش با چه سرعتی انجام شود، نظر بدهند. هر چه بیشتر مایل به پرداخت باشید، می‌توانید در صف بالاتری قرار بگیرید. الویت بیشترین هزینه‌ها به ماینرها/تأییدکنندگان تعلق می‌گیرد.

 

نحوه‌ مشاهده‌ی کیف پول در اتراسکن

برای جستجوی آدرس کیف پول در اتراسکن، آن را در نوار جستجو در صفحه اصلی وارد کنید. در اینجا خلاصه ای از اطلاعات مشاهده شده در صفحه‌ی آدرس کیف پول ارائه شده‌است:

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

بررسی موجودی کیف پول

موجودی: مشابه ارزش، میزان ETH موجود در کیف پول، است. سایر مقادیر ارزهای دیجیتال ERC20 در این قسمت فهرست نشده اند.

ارزش اتر: مقدار فیات ETH بر اساس تراز حساب.

توکن:در اینجا لیستی از ارزهای دیجیتال ERC20 در کیف پول و موجودی آنها به همراه تعداد دارایی ها آمده است. لیست کشویی مقدار و ارزش ثابت هر دارایی را به تفکیک نشان می دهد.

 

بررسی تاریخچه‌ کیف پول

با حرکت به سمت پایین، چند تب وجود دارد که بسته به نوع تراکنش‌های صورت گرفته، ممکن است با هر آدرس کیف پول ظاهر شوند یا نشوند.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

صفحه‌ی تراکنش‌ها فقط به تراکنش‌های مربوط به ETH اشاره می‌کند. همانطور که می بینید، سرفصل‌های جداگانه ای برای هر نوع ارز دیجیتال ERC درگیر در تراکنش‌ها وجود دارد.

قالب برای هر یک از انواع دارایی مشابه است:

هش تراکنش: شناسه‌ی تراکنش برای هر تراکنش. برای مشاهده‌ی خود تراکنش روی آن کلیک کنید یا می توانید برای کپی روی شناسه کلیک راست کنید.

متد (Method): هدف از معامله.

بلاک: که تراکنش را برای اولین بار در آن مسدود می کند.

سن (Age): تراکنش چه مدت پیش انجام شده.

از (From): وجوه از کجا ارسال شده است. این می تواند آدرس کیف پول یا آدرس ENS (**.eth) باشد.

داخل /خارج (In / Out): نشان می دهد که آیا این یک تراکنش ورودی یا خروجی است.

به (To): جایی که وجوه به آن ارسال می شود.

ارزش: مبلغ تراکنش.

کارمزد تراکنش: هزینه‌ی این تراکنش در زمان وقوع را نشان می‌دهد. فرمول به این قرار است: قیمت گس * گس مورد استفاده در تراکنش‌های بر حسب ETH

 

برای تراکنش‌های ارزهای دیجیتال ERC20، ستونی به نام Token نیز وجود دارد که نام Token را درج می‌کند. با کلیک بر روی آن به صفحه‌ی ارز دیجیتال هدایت می‌شوید که در آن می توانید تمام اطلاعات رسمی مربوط به ارز دیجیتال را مشاهده کنید.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

اگر می خواهید بدانید که آیا یک ارزدیجیتال تقلبی است یا خیر، در این صفحه می‌توانید این مسئله را بررسی کنید. اگر ارز دیجیتال تقلبی باشد:

-تعداد دارندگان (Holders) کاملاً محدود خواهد بود.

-هیچ سایت رسمی ارائه نشده است.

-ممکن است هیچ نمایه‌ی اجتماعی نداشته باشد. اگر پروفایل هایی در لیست وجود دارد، برای مطمئن شدن روی پیوندها کلیک کنید.

-هیچ اطلاعات قیمت یا ارزش بازار کاملاً رقیق شده ذکر نشده است.

 

همه‌ی آدرس های کیف پول دارای هر دو بخش تجزیه و تحلیل و نظرات هستند. بخش تجزیه و تحلیل، اطلاعاتی در مورد کیف پول مانند کارمزد یا موجودی و غیره را در اختیارتان قرار می‌دهد.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

بخش نظرات برای ثبت دیدگاه و نظر در مورد این ابزار است. این بخش معمولاً خالی است اما ممکن است کسی در مورد آن به عنوان آدرس کلاهبردار و غیره اظهار نظر کند.

 

بررسی قرارداد هوشمند (Smart Contract) با اتراسکن

اتراسکن به شما امکان می‌دهد با قرارداد هوشمند یک ارز دیجیتال در سطح محدودی تعامل داشته باشید. بیشتر اطلاعات فقط قابل خوانش است، اما چند کار هست که می‌تواند از طرف شما اعمال شود. ما ارز دیجیتال ANT آراگون را به عنوان نمونه بررسی خواهیم کرد.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

در قسمت Overview اطلاعات اولیه در مورد ارز دیجیتال و آدرس ارائه شده است. می‌توانید با مراجعه به سایتی مانند Coingecko.com که آدرس قرارداد را در صفحه ارز دیجیتال مربوطه فهرست می‌کند، دوباره صحت آدرس را بررسی کنید.

پایین تر داستان جالب‌تر می‌شود. بر روی Contracts کلیک کنید و وارد صفحه‌ای با سه گزینه می‌شوید: Code، Read Contract و Write Contract.

کد (Code) برای کسانی است که می دانند چگونه کد رایانه را بخوانند و می خواهند مانند جراحی که امعا و احشاء بیمارش را وارسی می‌کند، خود قرارداد واقعی را بررسی کنند.

Read Contract جایی است که مورد توجه ماست. Write Contract جایی است که کیف پول Web3 خود را به قرارداد متصل می کنید تا با آن برای مواردی مانند تأیید قرارداد در کیف پول خود و غیره تعامل داشته باشید.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

موارد کلیدی در کاوش ما عبارتند از:

-نام: نام پروژه، یعنی رمز شبکه آراگون.

-نماد: نشانگر نشانه، یعنی ANT.

-اعشاری: اکثر انواع ارزهای دیجیتال از ۱۸ اعشار استفاده می کنند.

-حجم کل: حداکثر عرضه‌ی ارزهای دیجیتال. با کلیک بر روی آن، به صفحه‌ی مبدل واحد هدایت می‌شوید تا ببینید که چگونه ارز دیجیتال در واحدهای اندازه گیری مختلف در خانواده ETH تعیین می شود.

-balanceOf: آدرس کیف پول را در اینجا وارد کنید تا ببینید که کیف پول چه تعداد از آن ارز دیجیتال را در خود جای داده است.

-کمک هزینه: ببینید آیا کیف پول های دیگر مجاز به انجام معاملات از طرف شما هستند یا خیر. این مورد زمانی مفید است که با پروتکل‌های DeFi تعامل می‌کنید که سودی ترکیبی خودکار و غیره را ارائه می‌دهند. برای اطلاع از این موضوع، آدرس کیف پول خود را در قسمت «owner» و آدرس پروتکل DeFi را در قسمت «spender» وارد کنید.

 

اگر می‌خواهید دسترسی داده شده به پروتکل‌هایی را که دیگر با آن‌ها تعامل ندارید لغو کنید، می‌توانید این کار را با رفتن به «More» در گوشه سمت راست بالای صفحه‌ی اتراسکن و انتخاب Token Approval انجام دهید. یکی از مزایای این کار این است که اگر پروتکل مورد حمله قرار گیرد، به طور تصادفی تحت تأثیر آن قرار نخواهید گرفت. توجه داشته باشید که هنوز در نسخه بتا است، بنابراین احتیاط لازم را به خرج دهید.

-به کیف پول Web3 خود وصل شوید.

-برای بررسی قراردادهای هوشمندی که می خواهید دسترسی به آنها را لغو کنید، روی هر یک از برگه‌ها کلیک کنید. برای این کار دکمه Revoke را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که این یک تراکنش محسوب می شود، بنابراین حواس‌تان به هزینه های گس باشد.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

نحوه‌ مشاهده‌ی ان اف تی (NFT) در اتراسکن

علاوه بر امکان مشاهده‌ی تراکنش های توکن های قابل تعویض، اتراسکن همچنین به شما امکان می دهد ان اف تی واقعی را در کیف پول خود مشاهده کنید. برای انجام این کار، به تب ERC721 یا ERC1155 بروید و روی view NFT کلیک کنید.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

این شما را به صفحه ان اف تی هدایت می‌کند که به چهار بخش تقسیم شده است:

جزئیات (Details): شامل مالک فعلی، خالق، نوع ان اف تی و بازاری که در آن فهرست شده است. آخرین قیمت فروش برای ان اف تی به خصوص به عنوان آخرین فروش (Item) ذکر شده است. آخرین قیمت فروش یک ان اف تی در همان مجموعه، آخرین فروش (Contract) است.

ویژگی ها(Properties): ویژگی‌های ان اف تی از جمله یک امتیاز نادر.

توضیحات (Description): مجموعه ای را که ان اف تی به آن تعلق دارد، توصیف می‌کند.

فعالیت آیتم‌ها (Item Activity): سابقه‌ی تاریخی ان اف تی از ضرب تا آخرین فروش. تاریخچه‌ی قیمت ان اف تی را می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

استخراج مستقیم ان اف تی (NFT) از اتراسکن

باور کنید یا نه، اتراسکن به شما امکان می دهد ان اف تی‌ها را به طور مستقیم ضرب کنید. یک دلیل موجه برای انجام این کار می‌تواند خراب شدن وب سایت ارائه دهنده‌ی ان اف تی یا اتفاق دیگری باشد که منجر به ناتوانی در ایجاد ان اف تی از منبع اصلی می‌شود. به عنوان یک خالق، در اینجا روش دیگری برای شما وجود دارد که می توانید یک ان اف تی را جدا از بازارهای NFT ایجاد کنید. نحوه‌ی شروع کار به این قرار است:

-اطمینان حاصل کنید که ETH کافی در کیف پول خود دارید تا هزینه های گس و هزینه‌های احتمالی برش را پرداخت کنید.

-آدرس قرارداد مجموعه‌ی ان اف تی را که می‌خواهید از آن استخراج کنید، جستجو کنید. این آدرس را می توان در صفحه وب ان اف تی یا در هر یک از بازارهای ان اف تی مانند OpenSea یافت. آدرس قرارداد را در نوار جستجوی صفحه اصلی اتریوم قرار دهید.

-به بخش قراردادها مراجعه کرده و بر روی Write Contract کلیک کنید.

-کیف پول Web3 خود را به وب سایت متصل کنید.

-بسته به نوع ان اف تی، می‌توانید تعداد ارزهای دیجیتال یا شناسه‌ی ارز دیجیتال را که می‌خواهید ضرب کنید وارد کنید.

-آدرس کیف پول گیرنده را که متعلق به خودتان یا دیگری است، وارد کنید. روی دکمه Write کلیک کنید.

-تراکنش را از طریق کیف پول Web3 خود تأیید کنید و عملیات انجام می‌شود.

 

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

چت اتراسکن

ممکن است متوجه دکمه «Chat with Owner» در گوشه‌ی سمت راست بالای صفحه‌ی ان اف تی (NFT) شده باشید. روی آن کلیک کنید و شما را به صفحه‌ی Etherscan Chat می‌آورد که توسط تیم بلاک اسکن (Blockscan) ایجاد شده است؛

همان کسانی که اتراسکن را ایجاد کرده‌اند. این یک برنامه‌ی چت Web3 است که در ژانویه 2022 راه اندازی شد و با اتصال به کیف پول Web3 شما کار می‌کند. نیازی به نام کاربری و رمز عبور جداگانه ندارد و ویژگی‌های موجود در حال حاضر عبارتند از:

-با هر آدرس سازگار با اتریوم چت کنید.

-دسترسی چند دستگاهی به چت.

-در صورت تمایل آدرس ها را مسدود کنید.

-اعلان‌ها را از طریق کاوشگر بلاکچین یا ایمیل تنظیم کنید.

صفحه‌ی پرسش‌های متداول برای کسب اطلاعات بیشتر ارزش بررسی را دارد. این ویژگی در حال حاضر در نسخه‌ی بتا است، بنابراین فضای زیادی برای رشد و بهبود وجود دارد.

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

پیدا کردن ایردراپ‌ها (Airdrops) در اتراسکن

اتراسکن برای اطلاع از حق استفاده از ایردراپ‌ها نیز قابل استفاده است. طبق روال، با وارد کردن آدرس کیف پول در نوار جستجو، کار را شروع کنید.

چیزی که باید به دنبال آن باشید، بخش View است که در صورت برخورداری از ایردراپ ظاهر می شود. لیست کشویی به شما نشان می دهد که چه چیزی ایردراپ شده است. جزئیات ایردراپ را می توانید در تراکنش زیر مشاهده کنید.

اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟
اتراسکن چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

محدودیت های اتراسکن

اتراسکن علی‌رغم مزایایش، معایبی نیز دارد. به خاطر داشته باشید که این پلتفرم به شما امکان می دهد عمدتاً اطلاعات مربوط به شبکه‌ی اصلی اتریوم را پیدا کنید. اگر هنگام تعامل با قراردادهای هوشمند مشکلی پیش بیاید، پشتیبانی مشتری وجود ندارد که به آن مراجعه کنید. بهترین جا برای بررسی این موضوع، سایت Reddit است.

به‌عنوان یک بلاکچین عمومی، همه اطلاعات در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و این بدان معناست که همه می‌توانند کسب‌وکار دیگران را ببینند. برای کسانی که روی حریم خصوصی‌شان حساس هستند، این به منزله‌ی یک کابوس است.

 

نتیجه‌ گیری

اتراسکن یک ابزار عالی برای علاقه‌مندان به ارزهای دیجیتال است. تنها از طریق همین سایت می توانید چیزهای زیادی در مورد ارزهای دیجیتال مختلف بیاموزید.

ابزارهای مفید دیگری نیز وجود دارند که در این مقاله فرصت پرداختن به آنها نبوده و خودتان می‌بایست آنها را کشف کنید. این ابزارها مواردی برای ردیابی انواع مختلف ارزهای دیجیتال ERC زیر Tokens، تب Resources برای نمودارها و آمار و ابزارهای مفید در بخش More را شامل می‌شود که همگی در بالای صفحه قرار دارند.

این اطلاعات زیاد، ممکن است در ابتدا دلهره آور به نظر برسد. گاهی اوقات، بهترین راه این است که هر آنچه را که به کارتان می‌آید کم کم یاد بگیرید. کسب اطلاعات از این طریق آسانتر است. به خودتان زمان بدهید تا خودتان را با شرایط تطبیق دهید و به زودی در این صفحه غوغا به پا کنید.

 

سوالات متداول

آیا اتراسکن یک کیف پول است؟

اتراسکن یک کاوشگر بلاکچین است، نه یک کیف پول. در اتراسکن می‌توانید تراکنش‌هایی را که روی بلاکچین اتریوم اتفاق می‌افتد مشاهده کنید. اتراسکن آدرس‌های کیف پول درگیر در تراکنش را نشان می‌دهد. همچنین برای مشاهده تراکنش‌ها نیازی به اتصال کیف پول خود به اتراسکن ندارید.

 

آیا برای استفاده از اتراسکن به یک حساب کاربری نیاز دارم؟

اگر از اتراسکن فقط برای مشاهده‌ی تراکنش‌ها استفاده می‌کنید، نیازی به راه‌اندازی حساب نیست. در صورت نیاز به تعامل با قراردادهای هوشمند در اتراسکن، ممکن است به یک کیف پول Web3 احتیاج پیدا کنید.

 

چگونه اتراسکن را به متامسک وصل کنم؟

به آدرس قرارداد مراجعه کنید، سپس روی Contracts کلیک کنید. بعد، روی دکمه‌ی اتصال به کیف پول کلیک کنید. راه دیگر برای زمانی است که می‌خواهید با صاحب ان اف تی(NFT) چت کنید. روی دکمه Chat with Owner کلیک کنید، که شما را به صفحه چت می‌آورد، جایی که دکمهیConnect to Wallet  را برای شروع استفاده از عملکرد چت می‌بینید.

 

چه کسی اتراسکن را ایجاد کرد؟

اتراسکن توسط تیم بلاک اسکن (BlockScan) ایجاد شد. آنها همچنین مسئول ایجاد کاوشگرهای بلاکچین برای Avalanche، Cronos Network، Moonriver هستند. این شرکت توسط متیو تان، مدیرعامل و بنیانگذار اتراسکن تاسیس شده است.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
پیام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *